< div id=”header ”>< / div>

torsdag 23 november 2017

Veckans snackisar inom Miljöpartiet...Pernilla Stålhammar och Jabar Amin !

Hetast på Mediatoppen nu inom skvaller i MP tycks Jabar Amin vara men Pernilla Stålhammar ligger hack i häl. I båda fallen avslöjas det saker och sedan är det hysch-hysch och full storm nästa stund.

Båda är omnämnda MED NAMN i Birger Schlaugs blogg här och mycket finns att läsa mellan raderna.


Vad gäller Pernilla Stålhammar utrikes- och säkerhetspolitisk person istället för Valter Mutt som byttes ut då han tillhörde "de fyras gäng" citerar ur Birgers blogg:

"(Det enda som inte tycks nattsvart i Pernilla Stålhammars offentliga FB-inlägg kan möjligen sägas vara att hon av någon anledning berättar att hennes sexliv varit fantastiskt och att hon "älskat det intensivt" samt att hon hon numera, efter relationen med tjänstemannen som var henne behjälplig inför förra valet, åter "blivit tagen med storm och känna djup passion till en sån där underbart snygg excentrisk lång man med ett underbart rörligt intellekt". Hur som helst: allt annat tycks så svart det kan bli. För såväl henne, den anklagade och partiet."


Vad gäller Jabar Amin också en i de fyras gäng citerar Birger än en gång ur hans blogginlägg.

"I SvD har Jabar Amin dragit paralleller, minst sagt uppseendeväckande, med Erdoğan. Svar har kommit från medlemmar i Västerbotten.

Den här typen av händelser är väl ingenting som MP just nu behöver. Kampen för att få riksdagsplatser är nog inte alltid grogrund för att plocka fram det bästa hos människor, vare sig i Stockholm eller Västerbotten. Hur som helst: ett av skälen till att vi bildade MP en gång i tiden var att vi inte skulle hålla på som de andra partierna. Men det höll inte.

Kanske hade jag ändå rätt när jag lite retoriskt som språkrör hävdade att partiet borde ha ett bäst-före-datum inskrivit i sina stadgar och att upplösning borde ske efter detta datum... Organisationer är ofta bästa i början, då man försöker leva som man lär, sen sitter man snart på det sluttande planet och sedan börjar man lära som man lever."

Inga kommentarer: