< div id=”header ”>< / div>

onsdag 25 oktober 2017

Elisabeth Falkhaven (MP) har rätt - fler borde göra sin demokratiska värnplikt !


Läser Elisabeth Falkhaven (MP)):s insändare att göra sin demokratiska värnplikt. Dvs att vara mer aktiv i det politiska en period i livet då man före kanske prioriterat annat och efter vill satsa på något och ta sina erfarenheter med sig.

Dessvärre har vi en mängd politiker som gjort politiken till heltidssyssla och efter tio år fortfarande har politiken som heltidssyssla. Vad ska de ta vägen? Är det någon som vill ha dem om deras partier gjort en rejäl valförlust utom kanske partiet själva.

Jag håller med Elisabeth. De som vill satsa på politiken ska också släppas fram i positiv anda. Politiker som samlat på sig uppdrag får dela med sig. Det gäller inte minst inom Elisabeth Falkhavens eget parti.

Inom ett parti behövs både erfarenhet och förnyelse samt hänga med i lite vad väljarna vill se på listorna och placeringar. Förmodar att Miljöpartiet inte prioriteringar glesbygdsbor eller de i min och Elisabeths ålder. Vi anses nog för gamla.

Jag välkomnar nu utmanare till Elisabeth främst inom hennes eget parti Miljöpartiet. Utmana henne för inte ska hon behöva ha politiken som halvtidssyssla det räcker väl med lite mindre? Gör er demokratiska värnplikt i Miljöpartiet ni som är nominerade. Ta för er !

Inga kommentarer: