< div id=”header ”>< / div>

måndag 29 maj 2017

"Det har gått troll i skejtparksärendet vid Ankaret".....


Beslutet om skejtpark vid Ankaret Varberg har dragits i långbänk och länsstyrelsen vill inte ge dispens för strandskyddet.

Jag själv är förvånad över hur konnunstyrelsens dåvarande representanter kunde vara så eniga och hamn och gata så utvecklat kunde forma området vid Ankaret och Kärleksparken.

Stefan Edlund (MP)
fick stark kritik från Karin Ekeborg (MP minns jag att han sa att han sov när ärendet var uppe när kommunstyrelsen enigt sa JA till skejtpark och MP hade ingen representation i dåvarande hamn och gatunämnden. (detta var förra mandatperioden)

Jag förmodar att nuvarande Miljöpartiet är mer vakna och säger nej till detta med skejtpark i Ankaret.

Själv tampades jag redan 1993 med dåvarande allians 1993 och vi beslöt då att det skulle vara ett naturvårdsområde en skrivning dåvarande (S) tyckte var för svag för de ville ha ett kommunalt natureservat.

Du är en "borgare" tyckte S då och ingen riktig miljöpartist tyckte (S) samtidigt som Ingemar Andersson (C) dåvarande kommunstyrelsens ordförande aldrig lämnade in någon ansökan till länsstyrelsen om naturvårdsområde som fullmäktige beslutat.

Det har gått troll i ärendet som Ann- Charlotte Stenkil (M) nuvarande kommunstyrelsens ordförande brukar uttrycka sig. Det är hamn och gatunämndens förre ordförande som handlade ärendet om en multipark under förra mandatperioden 2010-2014. Numera trollmor för Alliansen och MP i Varberg.

Inga kommentarer: