< div id=”header ”>< / div>

torsdag 28 januari 2016

Flyktingpolitiken går mot ett misslyckande inte bara i Sverige utan för hela EU !


Förberedelse för massavvisning upp emot 80.000 som inte ska vara här.Äterställaruppror i MP som det var innan i flyktingfrågan. Sågning av flyktingpolitiken i MP.

Inte lätt nu Miljöparriet och lägg till en utredning som ska vara klar om två år som Maria Ferm ska leda om lagliga vägar för asylsökande.

Jag vet inte hur man får ihop det att många tar sig den långa vägen till Sverige, placeras någonstans och efter många om och men får avslag medan den andra halvan får stanna som kommit hit.

Ska vi dela upp dem går det alltså lika många migranter på RIKTIGA asylsökande om jag ska vara stygg. Självklart något som gagnar SD Vad var det vi sa?

Vi har dessutom alla dem flertalet som ALDRIG kommer till Sverige och HUR hjälper vi dem?Ja migranterna behöver vi inte bry oss om men de som har verkliga skäl för asyl.

Naturligtvis har en samordning av mottagandet aldrig varit större och inte heller hur vi klarar flyktingsituationen klaras ut i närområdena. Men en UTREDNING som blir klar om två år löser inte den AKUTA katastrofen och helt klart att inte bara Sverige har misslyckats utan hela EU.

Inga kommentarer: