< div id=”header ”>< / div>

tisdag 29 april 2014

Politik ska vara roligt och det finns inga regeringsalternativ som lockar i årets val!

Tvillingbröder?
Två URTRÅKIGA regeringsalternativ debatterade i Aktuellt. S mot Alliansen fördel S.De går framåt på sin tråkpolitik. Alliansen bakåt för de är sönder-regerade. Vad ska V och MP i regeringsbildning att göra överhuvudtaget? Rödgrönt är dött och begravet sedan Mona Sahlin avgick. Säger inte samma om Lars Ohly för Jonas Sjöstedt är flera klasser bättre.

Vad säger Maria Wetterstrand? Vi har ett ANSVAR vi väljare. Påverka vem du vill se som DIN politiker eller bli det själv. Jo tackar jag. Jag avstår från att gröta in mig i rikspolitiken ens i EU-politiken.Jag kommer att granska kandidater och partier med luskam. Inte bara de på region-nivå utan också ner till kommun-nivå också.

Jag kommer inte att ge mig utan att ha vridit och vänt på alla stenar i det parti jag varit och bildat miljöpartiet i Varberg även om det blir ramaskri och gör ont. Kan jag påverka så är det LOKALT. Hela rikspolitiken är så streamad nu att jag blir spyfärdig.Ingenting känns spontant och öppet. Det är välorganiserat in i minsta detalj för att passa in i medierna.Skittråkigt, robotiserat och maskinmässigt.

Regeringsfrågan är körd och det känns inte spännande hur det än blir. Lokalt är det förbannat mycket roligare. Där känns politiken nära och lite mer engagerande. Ett tag trodde jag mig göra en insats i regionpolitiken men har gett upp. MP går fram med en "halmstadlista" här i Halland som känns lika streamad den. Oengagerat, skittråkigt och möten som tar upp stadgar, stadgar, stadgar. Vem bryr sig?

Inga kommentarer: