< div id=”header ”>< / div>

fredag 24 januari 2014

Rött drar grönt eller är det Fi som drar grönt?

Gudrun Schyman
Birger Schlaug levererar kraftig kritik mot det gemensamma utspel som Stefan Löfven och Åsa Romson levererar i DN. Självklart har mycket av miljöpartiet fått vattna ur sin politik för att kunna bli ett majoritetsparti och säkert har Birger i många stycken rätt i sin kritik men på något sätt fastnar kritiken att V måste ingå i en regering.

Själv är jag i sitsen att inte denna gången vara med på någon riksdagslista och behöver inte be om ursäkt för vad jag tycker i denna blogg men ser det lite också från mitt lokala håll. Finns det något samarbete på den regionala nivån med S och V NEJ. Finns det något samarbete på den lokala nivån där MP deltar med S och V? I vilket fall som helst känner jag inte mig delaktig i det även om andra kanske gör det om det finns.

Möjligtvis skulle utspelet sett annorlunda ut om Jonas Sjöstedt fått sätta avtryck eller varför inte jag. Jag tror inte på arbetslinjen. Jag tror på införande av medborgarlön/basinkomst och är trött på löneslaveriet och bidragssamhället. Jag anser att politikerna idag är så långt från väljarna de komma skall. I första skedet ska det nu mobiliseras väljare och vad gäller sånt tycker jag Fi haft rätt bra drag på sistone.De fick ju draghjälp av Per Bolund nyligen.(eller var det tvärtom???)

Inga kommentarer: