< div id=”header ”>< / div>

onsdag 10 april 2013

Jag tror inte på tomten men på Maria Ferm!

Vem trodde på tomten? Ja inte många trodde på en överenskommelse om asylpolitiken ? Inte många" Och vem trodde på Tobias Billström sen "hen" gjort ett "blont" och "blåögt" uttalande? Samtidigt rejält uppläxad av statsministern. Dagens hjältinna är dock Maria Ferm som blivit påhoppad från olika håll och nu kan inkassera en uppgörelse.

En röst på MP är en röst på Billström var det en förvirrad vänsterkrönikör som skrev i Aftonbladet för några veckor sedan. Jag har själv mycket kritik mot MP men politik är att "kompromissa" och fattar man inte det ska man aldrig ge sig in i politiken. Bara kompromissen pekar i rätt riktning!

Jag har sett Maria Ferms väg genom politiken främst som det mycket kompetenta språkröret i Grön Ungdom i förra valrörelsen. Hon blev placerad på icke valbar plats på en lista men lyckades med hjälp av kryssen få uppehållstillstånd in i riksdagen.

Nu kan barnen i utsatt situation tacka sin Maria för den platsen och det enträgna arbete hon lagt ner för utsatta och svaga grupper som kanske inte hörs på debattsidorna och har en hög röst. Alliansen kan vi också tacka för sin lyhördhet att också lyssna till Maria! Inte bara en ny påve har kommit utan en ny asylpolitik!

Inga kommentarer: