< div id=”header ”>< / div>

söndag 3 februari 2013

"grön", #social och ?liberal!

Nu är tre av partierna i alliansen FÖR att höja taket i a-kassan då den börjar bli urgröpt. Senast KD var ute och ställde sig i småpartiledet. MEN det ska vara en försäkring som omfattas av ALLA och S som vill ha obligatorisk gymnasieutbildning har inte fattat det här med obligatorium inom a-kassan då det finns motstånd inom facket för detta. Så #social var detta partiet och moderaterna ihop!

Moderaterna vill hitta ett sätt att få hållbar invandring alltså minska antalet asylsökande. Det känns inte ?liberalt och alla andra partier inklusive MUF protesterar och SD får för första gången medhåll i sin portalfråga. MP säger ingenting då det är den enda frågan de är överens om med alliansen och nu spricker frågan inifrån. Ska S öppna fler dörrar då är det tänkt om M börjar fatta realpolitik? Troligen inte. De vill ha skärpta regler för arbetskraftsinvandring. SD jublar! MP famlar!

Centerpartister applåderar vargjakten på sin kommunstämma. Det låter inte grönt då vargen är en del av det ekologiska systemet och bör ha en högre population än idag. Får de det? Det var visserligen grönt från naturvårdshåll men olika organisationer har överklagat och det får vi se hur det går med det.

1 kommentar:

Martin Gustavsson sa...

http://olivgronapartiet.wordpress.com/2013/02/04/sverigedemokraterna-strax-sveriges-storsta-parti/