< div id=”header ”>< / div>

onsdag 8 augusti 2012

Festen är över och tillväxten avtar!

Krav på granskning av Tillväxtverket? Det är annars gott om chefer som hamnat på Elefantkyrkogården så det är mer som behöver granskas från organisationer till rekrytering. Sen kan någon chef vara "besviken" när man inte har koll på läget utan är inne i ett missbruk. Trolöshet mot huvudman skulle man kalla det om det nu inte var så många involverade i soppan.

Det här med PR och krishantering är nog inte Tillväxtverkets grej. De ska hjälpa företag med innovationer att växa men kan inte hantera de egna medlen? Nu har det istället blivit en fråga hur en krishantering behandlas mer än hur krisen ska hanteras i fortsättningen. Samtidigt inkommer rapporter om fler konkurser och det blir jobbigare för företagen nu när den europeiska krisen når Sverige. Man kan lugnt säga att festen är slut och det kan bli en jobbig höst för många om man inte har reträttvägar.

2 kommentarer:

Anonym sa...

SKATTEPLUNDRARE!!!!!!!!!

Fy FAN för dig jävla bidragstagare-


MVH/ en som jobbar inviduellt på RÖDA KORSET.

Anonym sa...

Skatteplundrare gör rätt för dig gör svenska folket en tjänst betala din hyra och sluta jobba i riksdagshuset du har gjort ditt o mer därtill