< div id=”header ”>< / div>

torsdag 10 maj 2012

Det spelades bättre boll på gamla regeringens tid!

C vill hitta samarbete kring tre konkreta frågor i en SvD-artikel på Brännpunkt.. Av reaktionerna eller rättare sagt de som uteblir är det kanske så att många miljöpartister misstänkliggör inviten eller avvisar den då det inte är "rätt frågor". Bloggaren Jinge refererar till ursprungsartikeln där Romson och Ferm hotade med avhopp från samarbete med alliansen om inte alliansen står för den enda riktigt stora uppgörelse som MP och Alliansen har. Men MP har ändå uppfattat artikeln positivt enligt Ekot.

Politik är att vilja som bekant och många vill inte diskutera sakfrågor utan ägna sig åt blockpolitik och det gäller BÅDA blocken. MP har iaf inte som S och MP avvisat eller utvisat SD att få spela boll med dem. Vi kanske ska ta reda på vilka som är SD och stämpla dem med "judestjärna" eller GPS-mätare så nämnda partier kan undvika dem när de går på stan? I vilket fall som helst är de kolleger i riksdagen med samma förmåner och lön så de passar nog bra allihop på plan.

Vad gäller övervakning så justerar riksdagen besluten som är en följd om lagen om allmän datalagring den som tvingar telebolagen att lagra all information om medborgarnas tele- och datatrafik.Våra politiker och makthavare ska känna sig trygga så vi medborgare inte hittar på fanstyg som hotar deras kontroll över oss.

fler bloggar: Promemorian, annarkia, På uppstuds

Inga kommentarer: