< div id=”header ”>< / div>

söndag 29 april 2012

Människan är inne i robotsamhället - andra tänker åt oss!

Frågan om vi ska tvångssysselsatta alla och de plötsligt frigör sig när de gjort sitt jobb tas bla. upp i Helga von Pitbulls utmärkta blogg. Vi har det här med institutionskadade som förvaras och s.k. "vuxendagis" dit människor placeras bara för att vara kontrollerade. Vad blir det av människan när man gör robot av den? Det datoriserade samhället är krångligt nog och nästan allt finns på dator nu för tiden och det finns data om allt.

Robotsamhället passar utmärkt in på kärnkraftsamhället där vi förlitar oss på expertis och säkerhet. Våra "gamla" reaktorer förnyas ständigt men ändå ställs frågan om det behövs nya. Är vi rädda att de ska gå sönder eller TROR vi på dem att de ska köras länge så vi klarar VÅR elförsörjning?

Vad ska vi ha elen till? Våra sysselsättningar där vi tvångsplaceras och underkastar oss regler och överhet? För transporter till våra säkerhetsmässigt byggda övervakningsenheter? Till våra bostäder när vi kommer hem för att köra igång tvättmaskiner, torktumlare och alla apparater i hemmet?

Att sälja elen utomlands för att få in pengar till elbolagen och skatt till staten för vår välfärd? Fy fan vad skönt när det är vår och naturen sköter sig själv i sin prakt om den får vara ifred!

Inga kommentarer: