< div id=”header ”>< / div>

söndag 11 januari 2015

Göran Persson ville säkert ha ett nyval så MP kastades ut ur regeringen !

Persson tycker regeringen blivit för stor, felaktigt organiserad och inte minst innehåller för många miljöpartister. Bra då vet vi det för Göran Persson själv släppte bara in S-märkt i regeringen.

Vad är ALTERNATIVET då? Möjligen borde Vänsterpartiet ingå i regeringen också då det är regeringens "naturliga samarbetspartner". Det här med att göra upp över blockgränsen kommer att hålla ett tag men sedan blir allting utslätat.

Regeringen håller med om det är alltför otydlig.Det är trevare och det är icke-svar men det är en NY regering som behöver ges tid och har fått tid tack vare att alliansen fegade ut om nyval.

Vad skulle man gjort annars sa Varbergs moderatriksdagsman Jörgen Warborn när han dök upp vid fiskdisken på Kvantum? Naturligtvis skulle alliansen inte fegat ur och gjort någon decemberöverenskommelse INNAN väljarna fått sagt sitt. Möjligvis en aprilöverenskommelse och den hade säkert sett annorlunda ut.

Det verkar som politiker STYRS av opinionsinstituten och agerar vindflöjlar. Det inger inte förtroende.Likadant verkar det som alla partier har regeringsansvar men bara två partier sitter där med Stefan Löfven som kungamakare.

Huruvida det blir regeringsombildningar återstår att se. När det lagt sig regeringen fått arbetsro kommer säkert kraven och granskningen. Ska regeringen vara en adminstrationsministär för grå politik.Tillsätta kommissioner och kommittéer med betänkanden som ska vara klara 2018 eller vad?

Inga kommentarer: