< div id=”header ”>< / div>

söndag 12 oktober 2014

Nu börjar valberedandet och MP har tre vise män som ska vaska fram förslag till laget!

Aldrig mer en valberedning sa jag den gången jag deltog i MP Hallands regionala valberedning inför valet 2010. En totalsågad valberedning som fick stryk på beslutande stämma.Nu tar jag mig an att deltaga utan prestige och med stor öppenhet då valberedningen i MP Varberg är synnerligen kompetent. Vår valberedning lokalt inför detta valet i MP Varberg blev också totalsågad. MEN kom ihåg en valberedning lägger FÖRSLAG den beslutar inte.

Valberedningens arbete påbörjat

MP Varberg kommer att hålla ett extra årsmöte i november för val av representanter att besätta poster i kommunens nämnder och bolag.
Alla medlemmar har fått ut ett informationsbrev (per e-post i den stora majoriteten) om att ni kan visa ert intresse att representera MP i de kommunala styret.

Arbete med detta sköts på två sätt, dels tas det fram en lista med vilka poster vi har att nominera personer till och dels ska det beredas val till detta som medlemmarna sedan beslutar om.

Den andra delen sköts av valberedningen som består av Stig Gesterling (sammankallande), Pierre Ringborg och Jan Berge. Den som undrar något om själva valberedningsprocessen bör i första hand kontakta Stig med detta.

Kallelse till Extra årsmöte kommer inom kort, två veckor före mötet presenteras valberedingens förslag på personer att besätta de poster vi har att nominera till. Mer information följer alltså.

Inga kommentarer: