< div id=”header ”>< / div>

söndag 2 juni 2013

Juni-Juli-Augusti lågsäsong för politiker och politiska bloggare!

Det gullas för miljöpartiet från höger till vänster ja läs främst då Birgitta Ohlsson (FP) och Jonas Sjöstedt (V) några andra lär inte gulla i dagsläget.

Varför gullas det? Ja ur en folkpartist synvinkel är det de viktiga frågorna kring arbetskraftsinvandring och migrationspolitik det är viktigt att ha en samsyn kring. I annat fall får ju S och M en anledning att göra upp. Ja möjligen kommer arbetskraftsinvandringen vid en annan regering att vara helt på LO:s villkor med stöd av SD.

Ur en vänsterpartist synvinkel är det bara att se tillbaka på MP:s vänsterkongress som föll V i smaken med bakläxa för partiledningen i centrala viktiga frågor. V kan alltid ställa i varje fråga som det diskuteras i fortsättningen. Ni har väl er kongress bakom er he he.?

Jag förmodar att partierna nu går in i en lågsäsong ja rent av sovsäsong på många håll, riksdagen gör ett långt uppehåll, skolorna slutar för sommarlov och en allmän träda går in i landet att nu skiter vi i politiken för vi har väl annat göra på semestrar och ledighet. Ett antal utspel dyker upp och Almedalen blir det stora vattenhålet.

Ska erkänna att min bloggmånad juni förra året var den månad där det lästes minst på bloggen. Möjligen är det då jag ska byta fokus, göra egna analyser, ta fram mera av mig själv och skita i det politiska skeendet. Ändå få som bryr sig. Almedalen kommer ju i juli men det är ingen höjdarmånad heller inte heller augusti. Då är det helt dött här också på lokala möten. I varje fall i MP.

Ja spekulera kan man alltid göra men känner att jag ska blogga mer om mig själv och min vardag nu framöver för politiska sakfakta blir ju ändå bara blajblaj om ingen bryr sig.



Inga kommentarer: