< div id=”header ”>< / div>

onsdag 27 mars 2013

Ja du Jasenco!

Ja ska vi börja kvotera invandrare nu eller vad? Efter att ha läst Jasenco Selimovic så gäller det att hålla sig på sin kant så man inte hamnar i fållan. Jag själv tillhör ju fållan infödd svensk av svenska föräldrar, uppuxen och utbildad i Sverige och jobbat i Sverige. Alltså är jag svensk så in i helvete svensk med tanke på min generation också.

Typiska svenskar!
Nu är det så att jag känner mig inte som svensk men jag har glada goa minnen från min uppväxt min svenska uppväxt i landet när det var tuta å kör och allting bara gick uppåt i det här grönsakslandet. Då en neger var en neger, en jugge en jugge och S styrde landet sen urminnes tider. Opposition saknades.

Efter att ha samtalat med min "coach" igår i två timmar vad i helvete har hänt sen början på 90-talet då JAG var attraktiv, åtråvärd och t.o.m. ihop med en ytlänning och hade barn med vederbörande. Det har gått käpprakt utför för mig men tydligen bra för SVERIGE. Jaha är inte jag det SVERIGE?

Nej mitt Sverige fanns igår. Idag är Sverige något jag konsumerar i, försöker hitta en anställningsbar identitet i, slutat umgås med folk i, känner mig ANONYM i och när jag samtalar gör jag det på mail, facebook, twitter och Google+.

I övrigt ingen som lägger märke till mig mer än svenske grannen som vill låna pengar eller några skopor kaffe, eller försäljaren utanför mataffären som vill lura på mig ett abbonemang. Möjligvis en tiggare som utanför systemet som håller upp en skylt att han vill ha några kronor av mig och som lever enklast möjliga att tigga, eller dövstumma som vill jag ska skriva på och donera en hundring.

Reklamen som väller in i brevlådan tänker kanske inte på mig men vill se mig som kund så jag kan inhandla deras produkter. Det var ett tag man såg MÄNNISKOR i det här landet. Däremot gott om konsumenter av varor och tjänster. Jasså är en del invandrare också??? Oj oj kom till biblioteket vid datorn i Varberg där är jag en svensk minoritet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Bra och sant och intressant inlägg.

Irene