< div id=”header ”>< / div>

lördag 16 februari 2013

Vart är MP på väg när de lämnat sina ursprungsfrågor?

Hur länge räcker det svenska reaktorerna som bär upp mindre än hälften av vårt ELBEROENDE? Varför är det mindre som vet hur det var när debatten gick som högst? Varför har partierna blivit såpoperor och kärnkraften en fråga bland alla andra i den ytliga debatten i den svenska ankdammen?

Diskuteras det gruvdrift är det inte motståndet som tas upp utan hur kapital ska skjutas till och arbetstillfällen ska skapas. Under tiden luras skjortan av både politiker och medborgare inte minst småsparare som tror sig tälja i guld. Köp en trisslott under tiden istället! Noll koll bara det ger jobb och storvinsten hamnar i spekulativa intressen.

Ytligheten i det politiska landskapet är i botten och jag ser hur miljöpartiet inte bara långsiktigt tycks dala i opinionen utan också tycks tappa de grundläggande frågor som en gång banade väg för partiet. MP har bivit allt mer populistiskt och ser till väljaropinioner , experimeterar med föräldralediga språkrör och nu senast har man bildat en grupp för att motverka främlingsfientlighet och rasism läs för att stävja SD:s framgångar då de tär på väg att ta rollen som tredje största parti medan MP själva gör sig beredda att ingå i nästa regering.

Desperationen verkar nära och man byter fråga på den nya hemsidan allt eftersom då drakmedia hela tiden ligger steget före. Konstasterar att debattsidorna i dem numera är högt rankade miljöpartisters planhalva inte att medverka i diskussioner på nätet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja man kan faktiskt undra. När miljöpartiet dansade in i riksdagen. Var det nytt friskt blod. Nu mer tycks man ha blivit en del av politiker föraktet. Man lyfter sina löner och tycker samma som dem andra. Väst är av tagandet om EU.