< div id=”header ”>< / div>

fredag 9 november 2012

Lättare att vara SD svårare att vara flykting och skuldsatt!

Att SD ökar i opinionen denna gång Demoskop är inte konstigt. Andra partier lämnar inga svar hur de tänker agera för det utanförskap som redan finns samtidigt som Sverige tar emot betydligt fler flyktingar än andra länder i vårt närområde och snurriga situationer uppstår bl.a, i min egen kommun och däromkring då ingen varit beredda på detta och det ska organiseras och planeras utan långsiktig planering.

Jag ser SD som ett stödparti för fortsatt allians i regeringen och någon samlad opposition finns det inte tillstymmelse till idag. OM SD sen tar sig an kvinnor i politiken.Då blir det verkligt hot för idag är det ett genuint mansparti med patriarkaliska värderingar och mestadels manliga företrädare.

Som fd hemlös och uteliggare har jag haft erfarenheten att lämna allt jag ägt och suttit i en situation att att ta mig fram dag för dag och inget veta om framtiden inte ens hur nästa dag ska se ut. Flyktingar lämnar sina länder som är i kaos kanske inget att återvända till.

Det finns en markant skillnad. Mina skulder jag hade och har i mitt land får jag bära med mig. En flykting lämnar det som finns och tvingas börja om på nytt. Skulle uppskatta en allmän amnesti att bli av med skulder genom att fly landet men min nästa uppgift är att träffa en skuldsanerare. Det är inte lätt att vara skuldsatt eller flykting idag. Men betydligt lättare att vara Sverigedemokrat.

Inga kommentarer: