< div id=”header ”>< / div>

måndag 26 oktober 2009

Samarbeta med vem och för vad?

Innan och under kommun- och landstingsdagarna diskuterades vilt vilka miljöpartiet ska samarbeta med efter valet. I botten finns den gröna politiken och ideologin. Allt är möjligt utom att samarbeta med Sverigedemokraterna. Där går gränsen!

För att rädda klimatet få till stånd en bättre värld att leva i måste alla goda krafter samlas kring detta. En konsesuspolitik till grön omställning som inte kan hänga på enstaka röster i ett parlament. Vi behöver även få med oss alla som INTE röstar eller som inte har rösträtt. Vi alla påverkas av det som händer runt omkring oss vare sig vi vill det eller inte.

Grön ideologi och politik ska användas för att i samarbete med andra goda krafter bygga ett bättre samhälle oavsett vad de har för färgnyans. Det sägs att alla partier trängs i "mitten" och det gäller att vinna "mittenväljarna". I dagsläget är den väljaren garanterat GRÖN men det går bra att kalla sig något annat också. Miljöpartiet bjuder in ALLA att fildela och kopiera vårt partiprogram. Det är till för att spridas.

Inga kommentarer: